itulau_fanua

tala fou

Alalaupapa Alalaupapa Siiga Saina Fou

KORIG CRANES o loʻo mulimulitaʻia le sini autu a le atunuʻu "double carbon", aʻo fausiaina se fale gaosimea lanumeamata a le atunuʻu, ma le faʻamoemoe o le atinaʻeina o oloa ma le faʻaitiitia o le eletise, faʻamalosia le faʻatinoina ma le faʻaogaina atili, matou te taumafai e tuʻuina atu tagata faʻatau i auaunaga lanu meamata.

I le na o le pau lea o le atinaʻe tekonolosi i le lalolagi ua faʻatautaia le tekinolosi autu o le vaega atoa o alamanuia o taavale malosi fou, o le auaunaga o lenei taimi o le faʻailoga ma le mitamitaga o le pisinisi fou o taavale afi.KORIG CRANES oloa lanu meamata e tautuaina ana taavale fou gaosiga ma gaosiga o galuega faatino, o se ata loloto lea o le fesoʻotaʻiga ma le fetaui o le lua e faʻaleleia ai le atinaʻeina o le alamanuia fou malosi, faʻapea foʻi ma se auala e lua i le lanumeamata, maualalo- carbon ma le maualuga o le atinaʻeina o itu uma e lua.

 

新中式桥机2

 

O le crane na lafo atu i le kamupani autu autu e tolu o gaosiga, o se sui masani o KORIG CRANES oloa Saina fou, e le gata o le lagolagoina o le manatu autu mamanu o oloa KORIG CRANES sa mama i taimi uma, ae faapena foi i tagata faatau manaoga oriented, i le faagasologa eletise o se vaega atoa o le poto masani o tagata faatau.

Ina ia faʻasaoina le faʻapipiʻiina o le tagata faʻatau le taimi faʻaeletoroni faʻatonu, ina ia vave ai le masini ma muamua atu i le gaosiga.O oloa i totonu o le falegaosimea a'o le'i mae'a le uaea mua'i gaosia, ave'ese sa'o mai le fa'asologa o le uaea nofoaga.

 

新中式桥机

 

O pito e lua o le uaea pito i fafo e fesoʻotaʻi e ala i fesoʻotaʻiga mamafa, ma e mafai e tagata faʻatau ona faʻaogaina e ala i le faʻapipiʻiina i luga o le saite.E faigofie ona faagaoioia.

O le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina o le moli, faʻaogaina o le telefoni feaveaʻi, o le loloto o le KORIG CRANES "tagata faʻatau" le faʻatinoina o manatu, o le lumanaʻi o le fou o Saina o le a faʻaauau pea ona mulimuli i le "manaoga a le au faʻatau" e faʻaauau pea ona faʻafouina.

 

新中桥机细节图新中式桥机零件


Taimi meli: Apr-20-2023